Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΩΡΑ 12.35 ΠΟΛΑΚΗ ΑΚΟΥ ! Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη για την κατάσταση στα Ελληνικά νοσοκομεία. Χθες ο υπουργός Υγείας Ξανθός καμάρωνε

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη του makeleio.gr για την κατάσταση στα Ελληνικά νοσοκομεία.
Χθες ο υπουργός Υγείας Ξανθός καμάρωνε στα Σκόπια δίπλα από τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα στα Ελληνικά νοσοκομεία ασθενείς και συγγενείς τους κάνουν τον σταυρό τους.
Διαβάστε το χωρίς καμία λογοκρισία!
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον πατέρα μου, και θα ήθελα να κάνω έκκληση στον κ. Πολάκη και σε όποιον άνθρωπο της κυβέρνησης μπορεί να επέμβει σε τέτοια θέματα και για τους ανθρώπους που είναι στην αναμονή με τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
Είχα τον πατέρα μου 60 ετών στο Αττικό Νοσοκομείο και έπειτα από διάγνωση , έπρεπε μέσα σε 1 μήνα να κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς με 3 μπαλονάκια, με 95% φραγμένες αρτηρίες , του έδωσαν πιθανότητες ζωής 20 με 30 ημέρες. Μέσα στον πανικό μας, ψάχναμε και ψάχνουμε καρδιοχειρούργο, βρήκαμε στον ευαγγελισμό, δεν μας δέχτηκαν και μας είπαν μετά από 1 χρόνο, είπα να δώσω φακελάκι μήπως και τον σώσω! Και μέχρι και εκεί ο ιατρός μας είπε τόσο είναι και 200 ο αναισθησιολόγος κοντά στα 1500 ευρώ, και μας έβαλε σε αναμονή να μιλήσουμε με τον ιατρό τον επόμενο μήνα μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε ή θα κάνουμε Ανάσταση ή ΚΗΔΕΙΑ.
Σκέφτηκα φυσικά να κοιτάξω και αλλού, εάν είναι να χάσω τον πατέρα μου θα φτάσω και μέχρι το ΒΕΛΓΙΟ. Και θα ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.
Για όνομα του Θεού, τη χώρα είναι αυτή κ.Χίο? Λέμε για την Βενεζουέλα, δεν πάμε πίσω.
Που στο διάολο ζούμε? Και πληρώνουμε κανονικά στην ώρα τους τα ταμεία μας, και το ίκα στην ώρα του, αλλά τι πρέπει να κάνω εάν μου μείνει στα χέρια? Να σκοτώσω τον γιατρό ή να κάψω το νοσοκομείο ?
Σας μιλάω ανοιχτά , και δεν φοβάμαι κανέναν παρα μόνο τον ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ που θα με κρίνει για την πράξη μου.
Το ίδιο θα έκαναν και άλλοι πολίτες, από τον μικρότερο της εξουσίας εώς τον μεγαλύτερο.
Παρακαλώ πολύ ζητάω την παρέμβαση του κ.ΠΟΛΆΚΗ για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Νοσοκομείο, η το ΩΝΑΣΕΙΟ Η ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις!
Το καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, αλλά δεν υπάρχουν χειρούργοι σε αυτή την ρημαδιασμένη χώρα?
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου