Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙEΣ ΓΙΑ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το κέντρο της Αθήνας συνοδεύονταν από κεραυνούς προκαλώντας πανικό αλλά και μικροτραυματισμούς στην Ακρόπολη.
Ενας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στο Ερέχθειο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματίες, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσαν τζάμια πάνω τους και οι δύο είναι αρχαιοφύλακες και οι δύο τουρίστες. Το ΕΚΑΒ έσπευσε για το βοήθεια και εφόσον οι δύο αρχαιοφύλακες το επιθυμούν, θα μεταβούν προληπτικά για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το κέντρο της Αθήνας συνοδεύονταν από κεραυνούς προκαλώντας πανικό αλλά και μικροτραυματισμούς στην Ακρόπολη.
Ενας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην Ακρόπολη και συγκεκριμένα στο Ερέχθειο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους.
* Κλειστός ο Αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης μετά τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων από κεραυνό
Πρόκειται για δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες και δύο τουρίστες οι οποίοι είναι ελαφρά τραυματίες.
Ο κεραυνός ήταν τόσο ισχυρός που διέλυσε το αλεξικέραυνο και το κουβούκλιο, όπως είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκτόνωση του ηλεκτρικού φορτίου έσπασαν τζάμια και χαλίκια στον χώρο του εκδοτηρίου τα οποία έπεσαν επάνω στους ανθρώπους και τους τραυμάτισαν.
Το ΕΚΑΒ έσπευσε για το βοήθεια και οι τραυματίες μεταβαίνουν προληπτικά για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου