Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Σάλος με την φωτογραφία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στο Σύνταγμα

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται σε «πηγαδάκι» με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Σύνταγμα.

Η φωτογραφία που δείχνει τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα την περασμένη Παρασκευή έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και πλήθος αρνητικών αντιδράσεων.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που δημοσίευσε το newsit.gr ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται σε «πηγαδάκι» με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και άλλα κομματικά στελέχη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Σύνταγμα.
Μάλιστα στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα ήταν και η πολιτική του προϊσταμένη, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.
Σημειώνεται ότι η  παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, συνιστά πειθαρχική παράβαση.
Συγκεκριμένα, στο Π.Δ. 120/2008 ορίζεται σαφώς ότι «οι οποιασδήποτε μορφής δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών προσώπων επισύει την ποινή της αργίας με απόλυση. Αρμόδιος να διατάξει τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου