Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; 


Κάποιοι φαίνεται οτι άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά όχι βέβαια για τη Χώρα αλλά για τους εαυτούς τους  και άρχισαν τα τρεχάματα και τις συσκέψεις στα Υπόγεια του Πενταγώνου !
Οι παρατρεχάμενοι Υπουργών άρχισαν να αναζητούν μαζικά θέσεις στο Εξωτερικό ,ώστε να μην βρεθούν στην Αλλαγή στο μάτι του Κυκλώνα …
Και υπάρχουν πολλοί αυτοί που ανησυχούν ,Συνδικαλιστές ,Σύμβουλοι ,Υπασπιστές Υπουργών με ύφος δέκα Καρδιναλίων χθεσινοί νεαροί Αξιωματικοί, που πάτησαν το αυγό και βγήκαν στον αφρό ,αντί να είναι στις Μονάδες στην πρώτη γραμμή !
Άρχισαν ήδη τα τρεχάματα γιατί έκαναν το λάθος α ταυτιστούν με το Πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και όχι να σταθούν στο ύψος τους ..
Το πρώτο Νομοσχέδιο που πρέπει να περάσει στο Υπουργείο Άμυνας κατά την γνώμη μας είναι η άμεση κατάργηση του Συνδικαλισμού στο Στράτευμα και η Επανεκκίνηση  της Πειθαρχίας , ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Στράτευμα !
«Πράσινο φως» στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, έκαναν δεκτή σχετική τροπολογία 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.»
Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο παρατρεχάμενος σύμβουλος του Υπουργού και να συζητά με τον Αντιστράτηγο για τα προβλήματα του κλάδου !
Καλά θα κάνουν και κάποιοι που ούρλιαζαν για το  πολυπληθές προσωπικό Ασφαλείας  στην Ευρωπαϊκή Ένωση ,να ρίξουν και μια ματιά στα Γραφεία των Αρχηγών …Θα εκπλαγούν !
Το Στράτευμα έχει Ιεραρχία και όσοι την καταπάτησαν και αποστράτευσαν αξιωματικούς με καθαρά προσωπικά κριτήρια και ‘οχι αξιοκρατικά …Καλά θα κάνουν να ανησυχούν !
Προσωπικά είμαστε εναντίον των αλλαγών χωρίς να έχουν οι Αξιωματικοί κριθεί για το έργο τους …Αλλά  οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν και υπάρχουν πολλές στις τελευταίες Κρίσεις !
Με πληροφορίες veteranos

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου