Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Αυτός είναι πύραυλος Ninja των ΗΠΑ που θα πετυχαίνει ακόμη και… μύγες στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει έναν πύραυλο που θα πλήττει τους στόχους σε χτυπήματα ακριβείας χωρίς να επιφέρει παράπλευρες απώλειες στους αμάχους που θα βρίσκονται στην περιοχή. Ο R9X, αλλά συχνότερα αποκαλείται Flying Ginsu, είναι ένας πύραυλος που δεν εκρήγνυται αλλά αντ΄αυτού χρησιμοπιεί κινητική ενέργεια καθώς και 6 λεπίδες.
Η αποτελεσματικότητά του έχει ήδη αποδειχτεί σε σε πάνω από πέντε χώρες και αποτελεί σίγουρα ένα ανερχόμενο όπλο. Έχει δοκιμαστεί σε Λιβύη, Ιράκ, Συρία, Υεμένη όπου την φετινή πρωτοχρονιά χρησιμοποιήθηκε εναντίον του Jamal al-Badawi, νούμερο ένα εχρθού των ΗΠΑ στη χώρα.
Άλλος «διάσημος» στόχος των ΗΠΑ που φονεύθηκε από τον R9X ήταν και ο Ahmad Hasan Abu Khayr al-Masri. Ο Αλ Μάσρι, υπαρχηγός της Αλ – Κάιντα. έχασε τη ζωή του από τον πύραυλο στην περιοχή του Ιντλίμπ στη Συρία, τον Φεβρουάριο του 2017 όπως είχε αναφέρει η Wall Street Journal.
Ο βραχνάς των παράπλευρων απωλειών
Οι δυνατότητες που προσφέρει ο R9X για μηδέν παράπλευρες απώλειες ελιναι ζωτικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Οι επιχειρήσεις που έχουν διεξαγάγει σε Αφγανιστάν και Ιράκ, αλλά και αλλού, τα τελευταία χρόνια έγιναν κοστίζοντας τη ζωή αρκετών αθώων πολιτών.
Αυτό εκτός από την άσχημη εικόνα που δίνει στη δράση των ΗΠΑ, σπρώχνει τους κατοίκους της περιοχής να πλαισιοώσουν τους τρομοκράτες και γενικότερα τις ομάδες οι οποίες πλεμούν τις ΗΠΑ ζητώντας εκδίκηση.
Η ανάγκη κατασκευής ενός τέτοιου πυραύλου εκφράστηκε από τον πρόεδρο Ομπάμα ειδικά λόγω των τακτικών της Αλ – Κάιντα και των Ταλιμπάν να χρησιμοποιούν γυναίκες και παιδιά σαν ανθρώπινη ασπίδα προκειμένου να αποφύγουν τις επιθέσεις από drone.
Δείτε βίντεο με το πως λειτουργεί
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου