Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ – ΠΗΓΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Συναγερμός σήμανε στη Βουλή όταν άνδρας περίπου 55 ετών την ώρα που περπατούσε στη Βασιλίσσης Σοφίας πέταξε γκαζάκια στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Αυτός είναι ο άνδρας που επιτέθηκε με γκαζάκια στο προαύλιο της Βουλής
Οι άνδρες της Φρουράς έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν. Μαζί του είχε άλλα 5 γκαζάκια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αλλά κι ένα μικρό μπιτόνι με βενζίνη. Βρίσκεται ακόμη στο φυλάκιο της Βασ. Σοφίας στη Φρουρά κι αναμένεται η προσαγωγή του στο τοπικό ΑΤ.
Δείτε το βίντεο:
Γνωστός είναι στις αρχές ο άνδρας που έριξε γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής το απόγευμα της Δευτέρας.
Πρόκειται για έναν άνδρα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει… πρωταγωνιστήσει σε αρκετά τέτοια περιστατικά.
Έγινε γνωστός το 2012 όταν είχε πάει στο Ζάππειο και είχε δεθεί με καλώδια και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Πέρσι είχε φτιάξει ένα ομοίωμα εκρηκτικού μηχανισμού ο οποίος αποτελούταν από 2 μπαταρίες, μια πλακέτα και… μανέστρα και τα είχε τοποθετήσει σε ένα άγαλμα και απειλούσε να τον τινάξει στον αέρα.
Σήμερα έριξε ένα γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά των λουλουδάδικων, έχοντας περιλούσει ένα άδειο γκαζάκι με βενζίνη, ενώ το είχε δέσει σε ένα ξύλο. Πάνω του είχε ακόμη πέντε γκαζάκια καθώς και ένα μικρο μπιτόνι βενζίνη.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου