Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ» ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ (BINTEO-ΦΩΤΟ)

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Αποκλειστικές εικόνες από την στιγμή που τα ΜΑΤ μπαίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού για να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στο σημείο βρέθηκε ο ρεπόρτερ μας, Νίκος Τσιαμτσίκας
Νεότερη ενημέρωση
Υπό έλεγχο βρίσκεται σύμφωνα με πηγές των Φυλακών Κορυδαλλού, η κατάσταση στην Ε’ πτέρυγα, όπου νωρίτερα σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων. Οι κρατούμενοι επιχείρησαν να σπάσουν το λουκέτο της κεντρικής πόρτας της πτέρυγας προκειμένου να βγουν έξω, όμως τους απέτρεψαν.
Εντός της φυλακής μπήκε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία σύμφωνα με πηγές των φυλακών έχει πλέον αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος στα κελιά.
Νωρίτερα
Με εντολή εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε επέμβαση των ΕΚΑΜ στις φυλακές Κορυδαλλού με τη συνδρομή διμοιρίας των ΜΑΤ, μετά τις άγριες συμπλοκές που ξέσπασαν μεταξύ κρατουμένων.
Το σχέδιο της αστυνομίας ήταν να απομακρυνθούν πρώτα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ώστε κατά την επέμβαση να μην υπάρχουν τραυματίες. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στις φυλακές ομαλοποιείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και δεν έχει γίνει κατάληψη του διοικητηρίου των φυλακών Κορυδαλλού.
Οι συμπλοκές βαίνουν προς το τέλος τους, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Δειτε φωτό και βίντεο:
3
1
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου