Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

«Είσαι κλέφτης και απατεώνας» – Άγριος τσαμπουκάς στο εστιατόριο με τα «χρυσά» καλαμαράκια – Οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Θερμό επεισόδιο στο εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» στη Μύκονο μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που το επισκέφθηκαν για να κάνουν ρεπορτάζ!
Το συμβάν που κατέληξε σε μηνύσεις και αυτόφωρα, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο τεσσάρων Γερμανών πήγαν στο κατάστημα στον Πλατύ Γιαλό και προσπάθησαν να πάρουν συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος υπεύθυνος – ιδιοκτήτης στην Αστυνομία, όταν εκείνος αρνήθηκε, οι δημοσιογράφοι ήταν εριστικοί και άρχισαν να τον υβρίζουν στα ελληνικά λέγοντας του “είσαι κλέφτης και απατεώνας».
Μάλιστα όπως είπε το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά σε πελάτες ενώ στη συνέχεια έφυγε από το χώρο του καταστήματος και πήγε σε μια αποθήκη αλλά οι δημοσιογράφοι όπως ισχυρίζεται τον κυνήγησαν και εκεί παραβιάζοντας ιδιωτικό χώρο.
Από εκεί κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για παράβαση του Ν.2472/97 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» 334Π.Κ «Διατάραξη οικιακής ειρήνης» 361 Π.Κ «Εξύβριση» και 363Π.Κ «Συκοφαντική δυσφήμιση» ενώ οι Γερμανοί «απάντησαν» υποβάλλοντας μήνυση για 229Π.Κ «Ψευδή καταμήνυση» με αποτέλεσμα όλοι να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ενώ κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή μια βιντεοκάμερα και μια επαγγελματική βιντεοκάμερα. Οι συλληφθέντες λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου