Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! «ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».

http://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη πρέπει άμεσα να διερευνήσει την υπόθεση.
Επείγουσα έρευνα διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο το οποίο διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter χρήστης του συγκεκριμένου μέσου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδελφός του αλλοδαπού και σημειώνει ότι αστυνομικός χτυπάει τον αδελφό του, ενώ πριν προχωρήσει στην ανάρτηση επικοινώνησε και με τις αρχές του αεροδρομίου καταγγέλλοντας βιαιοπραγία.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για να ελέγξει τα έγγραφα του, αλλά αυτός τον έσπρωξε, πιθανόν γιατί ήταν μεθυσμένος και τότε ο αστυνομικός τον κλώτσησε, κάτι που καταγράφεται στο βίντεο.
Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο στο Ελ Βενιζέλος είναι ένας «σεσημασμένος μετανάστης» που συμμετείχε σε εξεγέρσεις και άλλου είδους αναστατώσεις στην Μόρια της Λέσβου απ’ όπου και απελάθηκε. Το γεγονός ότι έχει πάρει μαθήματα από τους αλληλέγγυους δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο αφού είναι μανούλες στις προβοκάτσιες και την παρουσίαση των γεγονότων με τον τρόπο που αυτοί θέλουν.
Αυτός ήταν μάλιστα που ξεκίνησε στα κοινωνικά δίκτυα την διαπόμπευση του Αστυνομικού, την ίδια ώρα που οι αυτόπτες μάρτυρες και τα άλλα αστυνομικά όργανα που βρέθηκαν στο σημείο, αναφέρουν ότι ήταν πρώτος ο αστυνομικός που δέχτηκε βία και αναγκάστηκε να αντιδράσει.
Δείτε την ανάρτηση του…
αεροδρ
Δείτε τώρα τον πρωταγωνιστή της διαπόμπευσης του Αστυνομικού, σε βίντεο του κατά την απέλαση του από την Λέσβο. Εκεί είχε κάνει «απεργία πείνας» σχεδόν ένα μήνα, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν «ανεξάρτητοι παρατηρητές» να τον παρακολουθούν» κι έτσι άνετα θα μπορούσε να χλαπακιάσει τον αγλέουρα στα μουλωχτά. Το βίντεο πάντως είναι έξι μήνες μετά την «απεργία πείνας» τον Ιανουάριο του 2018…

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου