Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 10χρονου στην Πύλο – Το ερευνούν οι αρχές

http://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η μητέρα ενημέρωσε για την απόπειρα απαγωγής προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και για το συμβάν ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης


Μια περίεργη καταγγελία απόπειρας απαγωγής ανηλίκου διερευνούν οι αρχές στην Πύλο.
Σύμφωνα με το tharronews, 10χρονο αγόρι περιέγραψε ότι το βράδυ της Τρίτης κάποιος προσπάθησε να τον πάρει μαζί του. Το παιδί είπε στη μητέρα του, ότι ενώ βρισκόταν στο μόλο της Πύλου, στις 22:00 τοπ βράδυ, ένας άντρας μέσης ηλικίας, μαυροφορεμένος, όπως τον περιέγραψε, τον πλησίασε. Οπως ανέφερε, του είπε ότι η μητέρα του τραυματίστηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει. Το παιδί, ξέροντας ότι η μητέρα του είναι λίγο πιο κάτω, πήγε να την βρει.
Η μητέρα ενημέρωσε για την απόπειρα απαγωγής προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και για το συμβάν ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Μιλώντας στο tharrosnews.gr ο κ. Καφαντάρης ενημέρωσε ότι στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, προς το παρόν οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν εντοπίσει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου