Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 14ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ- ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟI!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τραγική κατάληξη είχε για μια 14χρονη η επίσκεψη σε λούνα παρκ, στον Αλμυρό Βόλου αφού το άτυχο κορίτσι έχασε τη ζωή του, ενώ διασκέδαζε.
Σε συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά την τραγωδία στον Αλμυρό η οποία οδήγησε στο θάνατο μιας 14χρονης. Συγκεκριμένα, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.
Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ στο Παζάρι του Αλμυρού. Ένα 14χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, στο γνωστό παιχνίδι «χαλί», το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, αφού στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλα παιχνίδια
Στο λούνα παρκ εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές και αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε την 14χρονη, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τα άκρα.
Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όμως παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, το κορίτσι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό στο λούνα παρκ.
LUNA 2
LUNA 1
Άποψη από το λούνα παρκ στον Αλμυρό, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019. Τραγωδία απόψε στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 13χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού. Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή . . ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/STR
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΑ 00:10
Σοκ στο παζάρι του Αλμυρού. 14χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, ενώ επέβαινε με την παρέα της στο γνωστό παιχνίδι χαλί και «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών. Από τη μία στιγμή στην άλλη η διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως η 14χρονη υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματά της. Την στιγμή του δυστυχήματος το παζάρι ήταν γεμάτο από κόσμο, που δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη αυτή η τραγωδία.
Στο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος, ενώ δραματικές στιγμές βίωσαν οι γονείς του κοριτσιού, που από τη μία στιγμή στην άλλη έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους το παιδί τους να τραυματίζεται σοβαρά.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε «σφηνωθεί» μεταξύ άλλων παιχνιδιών που λειτουργούσαν στο Λούνα Παρκ. Επί αρκετή ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν προσπάθεια προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στο νεαρό κορίτσι το οποίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από την πτώση.
Αρχικά το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα αναμένονταν από τον Βόλο η κινητή μονάδα προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Αχιλλοπούλειο.
pazari-almyroy
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού τέθηκαν όλοι σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, που εκτός από το να προετοιμάσουν τη διακομιδή του 13χρονου κοριτσιού στο Αχιλλοπούλειο, είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα τουλάχιστον έξι περιστατικά λιποθυμιών από άτομα που κατέρρευσαν μέσα στο παζάρι την ώρα του συμβάντος, σοκαρισμένα από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.
Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως η 14χρονη υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά της. Δυστυχώς.

Πηγή: taxydromos.gr, magnesianews.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου