Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Σεισμός ΤΩΡΑ στην Αθήνα



Police-Voice blog ➤

Σεισμός έγινε πριν από λίγο στην Αθήνα. Αισθητός σε όλη την Αττική. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σεισμός έγινε πριν από λίγο αισθητός στην Αθήνα. Σεισμός έγινε πριν από λίγο αισθητός στην Αθήνα. Ο σεισμός είχε μικρή διάρκεια και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ και το επίκεντρό του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν κοντά στη Νέα Μάκρη. Πιο συγκεκριμένα το επίκεντρο ήταν 32 χιλιόμετρα ανατολικά της Αθήνας και 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Μάκρης. Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα


 Περισσότερα  τωρα


Σεισμός έγινε στις 11.13 αισθητός στην Αθήνα. Ο σεισμός είχε μικρή διάρκεια και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ και το επίκεντρό του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν κοντά στη Νέα Μάκρη. Πιο συγκεκριμένα το επίκεντρο ήταν 32 χιλιόμετρα ανατολικά της Αθήνας και 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Μάκρης. Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 14,6 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε αισθητός στο κέντρο της Αθήνας, την Κηφισιά και σε Γέρακα, Ηλιούπολη, Παγκράτι, Βύρωνα, Καλλιθέα. Επίσης στα Μελίσσια, στην Σαλαμίνα, στο Κολωνάκι, στο Μαρκόπουλο, στον Χολαργό, στους Αμπελόκηπους, στο Μενίδι και το Νέο Κόσμο., στα Άνω Πατήσια, στο Μαρούσι αλλά και στην Χαλκίδα.
Μιλώντας  ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σημείωσε ότι η περιοχή δίνει μικρούς σεισμούς και ότι σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με το σεισμό της 19ης Ιουλίου στην Πάρνηθα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου