Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σωτήρης απ’ το Χαλάνδρι. Μούντζωσε τα απόβλητα του κιν/φου και μαζί με τη διάσημη γυναίκα του, δουλεύουν το ταξί τους για να βγάλουν το γλυκό ψωμί. Οικογένεια απ’ τις λίγες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς με πολλές συμμετοχές σε ταινίες των καλών εποχών του ελληνικού κινηματογράφου . Ο Σωτήρης Τζεβελέκος στα μέσα της δεκαετίας του ’90 πήρε ίσως την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του και αποσύρθηκε από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός είδε ότι η δουλειά του δεν μπορούσε πια να του δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν η οικογένειά του για να ζει και επένδυσε τα χρήματα που είχε αγοράζοντας ένα ταξί.
Ο ίδιος κάθισε στο τιμόνι, αλλά και η σύζυγός του Έφη Θεοχάρη μπήκε στη δουλειά, δουλεύοντας κι εκείνη ως οδηγός του ταξί.
Σήμερα, ο Σωτήρης Τζεβελέκος μένει μαζί με την σύζυγό του στο Χαλάνδρι, ενώ η κόρη τους μένει μόνιμα στο Λονδίνο.  «Έχει ήθος, έχει ευγένεια και είναι σπουδαίος άνθρωπος», λένε στον Νίκο Νικόλιζα, φίλοι του Τζεβελέκου. Καθημερινά, ο ηθοποιός περπατάει στο Χαλάνδρι, γευματίζει σε ταβερνάκια και συναντάει ανθρώπους που συνεχίζουν να του δείχνουν την αγάπη τους.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου