Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και λεωφορεία αύριο – Στάσεις εργασίας σε Μετρό και Τραμ – Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς λόγω απεργίας

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Απεργία… αύριο Τρίτη (24.09.2019) και εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να είναι τα Μέσα Μεταφοράς. Οι απεργίες στα ΜΜΜ φέρνουν ταλαιπωρία στην Αθήνα.

Αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα της Αθήνας και του Πειραιά έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις είτε με απεργίες είτε με στάσεις εργασίας.
Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και τον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) μετά την απόφαση που πήραν η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ αντίστοιχα.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, το Μετρό θα λειτουργεί από 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.
Επίσης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τραίνα συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου