Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Εκτακτο: Αποκαλύφθηκε η «γαλάζια πατρίδα» του Ερντογάν – Περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο! [εικόνα]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Με τον πιο επίσημο τρόπο αποκαλύφθηκε η θεωρία της Γαλάζιας Πατρίδας την οποία έχουν αναφέρει Tούρκοι αξιωματούχοι όμως δεν έχουν διευκρινίσει το που βρίσκεται ακριβώς.
Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας στην οποία συμμετείχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε μια από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η τουρκική προεδρία στην ιστοσελίδα της εμφανίζεται ο Ερντογάν, να υπογράφει το βιβλίο επισκεπτών της σχολής όπου στο φόντο υπάρχει ένας χάρτης που γράφει «Γαλάζια Πατρίδα έκταση 462.000 χιλιομέτρων».
Στον χάρτη αυτό η έκταση της εμφανίζεται το μισό Αιγαίο ως μέρος της «Γαλάζιας Πατρίδας» της Τουρκίας. Οι θαλάσσιες περιοχές γύρω από την Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο μέχρι και ανατολικά της Κρήτης στον χάρτη αυτό περιλαμβάνονται ως τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα».
Στο παρελθόν και ο Tούρκος πρόεδρος αλλά και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας είχαν αναφέρει πως η Γαλάζια Πατρίδα της Τουρκίας εκτείνεται σε 462.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα ποτέ όμως επίσημα δεν είχε εμφανιστεί χάρτης για τα σημεία που εκτείνεται αυτή.
Η συγκεκριμένη επίσημη φωτογραφία της Τουρκικής προεδρίας δείχνει την θέση της Άγκυρας για το Αιγαίο αλλά και για την Μεσόγειο στην οποία όμως δεν φαίνεται καθώς καλύπτεται από τον Ερντογάν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου