Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

H ΕΙΔΗΣΗ ΗΡΘΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και για τον Ελληνικό τουρισμό!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και για τον Ελληνικό τουρισμό!

Η Thomas Cook ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι κήρυξε πτώχευση καθώς απέτυχε μέσα στο Σαββατοκύριακο να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια για την επιβίωσή της, αναφέροντας ότι οδεύει σε «άμεση εκκαθάριση».
Πάνω από 50.000 τουρίστες της Thomas Cook που βάρεσε κανόνι, είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα σύμφωνα με τον πρώτο πρόχειρο υπολογισμό που έκανε ο ίδιος ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Θεοχάρης είπε ότι οι πρώτες 22.000 θα αναχωρήσουν από την χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Παραδέχθηκε επίσης ότι το κόστος για τις επιχειρήσεις είναι μεγάλο καθώς πολλά συμβόλαια δεν έχουν ακόμα πληρωθεί από τον ταξιδιωτικό κολοσσό στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και η αγωνία σε όλη την Ελλάδα είναι μεγάλη.
Το βίντεο με το αφιέρωμα στη Κω από την Thomas Cook
Το -ιστορικό όπως αποδεικνύεται- τελευταίο βίντεο (παραπάνω έχουν δημοσιευτεί μόνο μια προσφορά για αγορές και η ανακοίνωση πτώχευσης), δείχνει τις ομορφιές του ελληνικού νησιού σε ένα δίλεπτο αφιέρωμα, με την εταιρία να γράφει χαρακτηριστικά:
«Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα ελληνικό νησί που συνδυάζει τέλεια φανταχτερά ξενοδοχεία, με ένδοξες αμμώδεις παραλίες και μια έντονη νυχτερινή ζωή, θα πρέπει να διαλέξουμε την Κω. Πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας ελληνικό νησί».
If you had to pick a Greek island that perfectly mixes fancy hotels with glorious sandy beaches and a lively nightlife scene, it'd have to be Kos.

Let us know what your favourite Greek island is!
34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η Thomas Cook, το αρχαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο, χρεοκόπησε, αφήνοντας στον αέρα εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες σε όλο τον κόσμο αλλά και τους εργαζόμενους της εταιρίας.
Το διοικητικό συμβούλιο της Thomas Cook απέτυχε να έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές της εταιρίας για ένα πακέτο διάσωσης ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση. Ήδη, η Thomas Cook υπέβαλε αίτημα αναγκαστικής εκκαθάρισης.
«Αναγκαστική εκκαθάριση»
Η εταιρεία ανέφερε ότι υπέβαλε αίτηση αναγκαστικής εκκαθάρισης και πως δόθηκε εντολή για να οριστεί σύνδικος για αυτήν τη διαδικασία.
Την ιδιαίτερη λύπη του καθώς και των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου εξέφρασε ο επικεφαλής της Thomas Cook, Πίτερ Φανκχάουζερ, για την κατάρρευση της εταιρείας.
Εγκλωβισμένοι στο εξωτερικό
Εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες, πελάτες της εταιρείας, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο εξωτερικό.
Η βρετανική Πολιτική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι η Thomas Cook έπαυσε τις εργασίες της και θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση για να φέρει πίσω στη Βρετανία πάνω από 150.000 βρετανούς τουρίστες-πελάτες της εταιρείας.

Περίπου 600.000 είναι οι εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες της εταιρείας σε όλον τον κόσμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου