Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Εχουν συλληφθεί 2 Αλβανοί και ένας Κροάτης. Σε συνεργασία με τη DEA, η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα που θα γέμιζε την Αθήνα κοκ αΐνη. Βρήκαν 105 κιλά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε συνεργασία με τη DEA, η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα που θα γέμιζε την Αθήνα κοκαΐνη. Βρήκαν 105 κιλά κοκαΐνης σε… φούρνο σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι.
Λίγη ώρα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε… spoiler.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έφοδο σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο, κατασχέθηκαν 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 500.000 ευρώ μετρητά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 2 Αλβανοί και ένας Κροάτης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter video που δείχνει τις έρευνες των αστυνομικών σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι, όπου βρήκαν την κοκαΐνη μέσα σε pyrex που βρίσκονταν στο φούρνο αλλά και σε δοχεία με άμμο!
Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση του κυκλώματος που ήθελε να γεμίσει κοκαΐνη την Αθήνα ήταν προγραμματισμένες για τις 13:00, αλλά… είπαμε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε spoiler, για να δώσει συγχαρητήρια στα μέλη της δίωξης ναρκωτικών.
Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την DEA των ΗΠΑ.
«Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια» έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια.@hellenicpolice |

Νέα εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
35 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου