Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Είχαν αρπάξει 36 τσάντες από γυναίκες σε περιοχές της Αττικής

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τριάντα έξι περιπτώσεις κλοπής τσαντών από πεζές γυναίκες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξιχνίασε η αστυνομία, που συνέλαβε τους δύο δράστες, λίγη ώρα αφότου, επιβαίνοντας σε μηχανή, αφαίρεσαν δύο τσάντες, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.
Οι δύο κακοποιοί, κινούμενοι με δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής και της Δυτικής Αττικής, εντόπιζαν πεζές γυναίκες και στη συνέχεια τις πλησίαζαν και αποσπούσαν με τη βία τις τσάντες τους. Στις περιπτώσεις που οι παθούσες αντιστέκονταν, οι δράστες δεν έφευγαν, αλλά συνέχιζαν την προσπάθειά τους, με αποτέλεσμα να τις παρασύρουν και να τις τραυματίσουν. Μάλιστα, προκειμένου να δυσχεραίνεται η ταυτοποίησή τους, κάλυπταν τα στοιχεία των πινακίδων με αυτοκόλλητα, ενώ τροποποιούσαν εξωτερικά τις μηχανές.
Από τα κλοπιμαία κρατούσαν τα χρηματικά ποσά και τα κινητά, ενώ για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους, αναζητούσαν για τυχόν αποθηκευμένους-καταγεγραμμένους κωδικούς pin των τραπεζικών καρτών. Σε περίπτωση που τους μάθαιναν έκαναν αναλήψεις μετρητών.
Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 36 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη-Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Ιλιον, Αγίους Αναργύρους Περιστέρι και Πετρούπολη.
Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου