Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....

Άκρως ανησυχητική εξέλιξη στο «σφυροκόπημα» του Ερντογάν στην Συρία. Μεταδίδεται πως αμερικανικές ειδικές δυνάμεις δέχτηκαν πλήγμα από την Τουρκία «κατά λάθος»! Ο Τραμπ… είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θα διαλύσει οικονομικά την Τουρκία αν συνέβαινε οτιδήποτε στους εναπομείναντες αμερικανούς στο σημείο που «χτυπά» ο Ερντογάν.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsweek, μια ομάδα αμερικανικών ειδικών δυνάμεων «μπλέχτηκαν» στα πυρά που εξαπολύει ο Ερντογάν στην βόρεια Συρία, μόλις λίγες ημέρες μετά τις σαφείς προειδοποιήσεις του Πλανητάρχη!
Συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει πως θα απομακρύνει τους αμερικανούς από τον σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Newsweek, που επικαλείται τόσο έναν Κούρδο αξιωματούχο όσο και έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στον λόφο Mashtenour, στην πόλη Κομπανί -όπου η πλειοψηφία είναι Κούρδοι- δέχθηκε πυρά από τις τουρκικές δυνάμεις που εκτελούσαν την «Πηγή Ειρήνης» εναντίον των Κούρδων μαχητών!
Ο ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως οι τουρκικές δυνάμεις θα πρέπει να γνωρίζουν και να προσέχουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν αμερικανικές «θέσεις» στο σημείο. Ο ίδιος δεν μπορούσε να είναι ξεκάθαρος όσον αφορά στο πόσοι ακριβώς αμερικανοί βρίσκονταν στο σημείο όταν δέχθηκαν τα πυρά, ωστόσο σημείωσε πως ο αριθμός δεδομένα δεν είναι μεγάλος και το προσδιόρισε μεταξύ 15 και 100 ανθρώπων.
Το Newsweek μεταδίδει πως επικοινώνησε με τον Λευκό Οίκο για να πάρει κάποιο σχόλιο.
Εν τω μεταξύ, ένας freelance δημοσιογράφος που συνεργάζεται με διάφορα Μέσα σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει στο Twitter πως ανώτερος αξιωματούχος με τον οποίο συνομίλησε του επιβεβαίωσε το γεγονός, αναρτώντας και μια φωτογραφία της αμερικανικής βάσης που χτυπήθηκε στην πόλη Κομπανί.
Δείτε την ανάρτηση

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου