Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με το πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε πριν από περίπου ένα τέταρτο. Δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο φαίνεται να έχουν πυροβολήσει κατά μοτοσικλετιστή.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

 ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. 


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα φαίνεται να είναι γνωστός ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικών λεσχών στη Δυτική Αττική. Από τις πινακίδες του αυτοκινήτου προκύπτει ότι πρόκειται για έναν άντρα που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Δεν είναι γνωστό ωστόσο αν ο άντρας που τραυματίστηκε σοβαρά είναι το πρόσωπο στο οποίο είναι δηλωμένο το αυτοκίνητο.πριν από λίγο καιρό είχε ασχοληθεί και με επαρχιακή ποδοσφαιρική ομάδα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το θύμα είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην οποία το 2016 είχε τοποθετηθεί βόμβα. Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στις 11 το πρωί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου στο Χαϊδάρι. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες  με τη μηχανή πλησιάσαν το Ι.Χ μάρκας BW του άνδρα και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.
Ο άνδρας διακομίστηκε τραυματισμένος στο Αττικό νοσοκομείο. Οι δράστες αναζητούνται.
To θύμα συνοδευόταν από μηχανή με άνδρα της προσωπική του αφάλειας, ο οποίος αυτήν τήν ώρα δίνει καταθεση στους άντρες της αστυνομίας, που βρίσκονται στην περιοχή.
SKAI
Δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας TDM πυροβόλησαν στις 11.00 το πρωί της Τρίτης έναν άνδρα την ώρα που έβγαινε από το όχημά του, μάρκας BMW, στο Χαϊδάρι.
Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σατωβριάνδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο.
Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα.
Στο σημείο βρέθηκαν έξι κάλυκες. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι δύο δράστες που φορούσαν κράνος γάζωσαν το θύμα με καλάσνικοφ.
καρτερι 3




Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμα ένα άτομο το οποίο είναι νεκρό, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου