Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ «ΚΑΛΑΧΑΝ» ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ – ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ – ΒΡΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον Ασπρόπυργο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ενός Πακιστανού και αστυνομικών.
Κάτοικοι της περιοχής έκαναν κλήση στην αστυνομία πως ένας άνδρας κυκλοφορεί με όπλο στα χέρια στον οικισμό Συντριβάνι και να πυροβολεί προς άγνωστη κατεύθυνση, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν επανειλημμένα να παραδοθεί και να αφήσει το όπλο, όμως αυτός το έστρεψε εναντίον τους! Αποτέλεσμα ήταν να ανταποδώσουν τα πυρά οι αστυνομικοί, τραυματίζοντάς τον στα κάτω άκρα, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.
Αμέσως του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήρε τον δράστη και τον μετέφερε στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. .
Προς το παρόν μένει να διευκρινιστεί αν με τους πυροβολισμούς έχει τραυματίσει κάποιον ή έχει κάνει ζημιές, ενώ θα εξεταστεί και το όπλο, το οποίο κατασχέθηκε,
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου