Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ: TΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ- ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙ ΑΣΕΙ 20ΧΡΟΝΗ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤


Η κατάσταση στα νησιά με τους χιλιάδες αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες, οι οποίοι ληστεύουν, ασελγούν και παρανομούν εις βάρος των Ελλήνων, έχει ξεφύγει εντελώς. Δυστυχώς αυτούς τους ανθρώπους πλέον τους μεταφέρουμε για μόνιμη εγκατάσταση στην ενδοχώρα.
Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.
Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε.
Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον νεαρό αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.
Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να καταφέρει και κάποια χτυπήματα στον επίδοξο βιαστή της.
Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.
Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. Όταν τον βρουν έτσι και κάνουν το λάθος και τού δώσουν της ανάλογες κλωτσιές που αρμόζουν στην περίπτωση θα βρεθούν κατηγορούμενοι και πιθανώς να τον πληρώνουν μια ζωή γιατί θα ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να δουλέψει πλέων μετά το πρώτο σκαμπίλι ,αυτός είναι ο Ελληνικός νόμος ,στην πατρίδα του θα τον στείρωναν με ένεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς Φραγκίσκο έχεις δίκιο. Αλλά είμαστε υπό διωγμό στον τόπο μας😡😳

      Διαγραφή