Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΕΝΑ…ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση είχαμε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σε συρμό του ΗΣΑΠ γεμάτο κόσμο που προσέγγιζε τον σταθμό του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, σημειώθηκε έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά.
Ακολούθησε πανικός μέσα στον συρμό με τους επιβάτες πανικόβλητους να προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη. Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση ότι εξερράγη βόμβα μέσα στον συρμό με αρκετούς μάλιστα να επιχειρούν να βγουν από τα παράθυρα.
Σύμφωνα πάντα με το  κάποιος ή κάποιοι είχαν τοποθετήσει ένα φυσικό εμπόδιο στις ράγες (μάλλον ποδήλατο) πάνω στο οποίο έπεσε ο συρμός με μεγάλη ταχύτητα. Η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα με τις προσπάθειες του μηχανοδηγού. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά το περιστατικό χρήζει άμεσης διερεύνησης. Ποιος ήταν αυτός που επιχείρησε να βάλει σε κίνδυνο εκατοντάδες πολίτες που πήγαιναν αμέριμνοι στις δουλειές τους.
Να σημειώσουμε ότι το πολύ σοβαρό περιστατικό έγινε σε μια περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε …
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου