Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται Επιχείρηση της αστυνομίας στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στα Διαβατά [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή των Διαβατών. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ελέγχονται άτομα για να εξακριβωθεί εάν διαθέτουν  τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Επίσης, οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν στην εκκένωση του κτιρίου, μέσα στο κέντρο φιλοξενίας.
Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο seleo.gr 
Τέσσερα άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ διαβιούντων αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για Αφγανούς υπηκόους, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε για άγνωστους λόγους χθες, στις 11:00. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι συμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα, ενώ όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό ερευνάται, ενώ δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου