Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Προς #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΖΕΡΒΑΣ Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσουμε τα κλειδιά της Πόλης αμαχητί σε κανέναν. Γιάφκες, σφηκοφωλιες, φιδοφωλιες, γκέτο και όλα τα παράνομα στέκια φρόντισε να τα καθαρίσεις γιατί ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
ΑΠΟ ΤΗΝ 
Μαρία Μπαϊραχτάρη 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ' αυτήν την πόλη, μια πόλη μαγική, όταν η ορθοπολιτική ήταν άγνωστη λέξη γιατί στο δημοτικό μαθαίναμε Πατριδογνωσία.
Είμαι 100% γέννημα θρέμα Μακεδονίας, με καταγωγή από τρεις νομούς και με μια στάλα ενός τετάρτου αίμα προγονικής θρακικής γης, που δέχτηκε στα σπλάχνα της η Μακεδονία μετά από ξεριζωμό από τις πατρογονικες εστίες χιλιάδων ετών.
Έλληνες διωγμένοι από τις αλησμονητες πατρίδες που παράτησαν το βιος τους για να γλιτώσουν το λεπιδι του αγαρηνού και βρήκαν καταφύγιο σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Γι' αυτό μην επικαλείσαι την προσφυγιά που κουβαλάμε όλοι στο αίμα μας επειδή προσβάλεις έτσι τη νοημοσύνη μου, την συνείδηση μου και την ιστορική μου μνήμη μιας και έχω στην ψυχή μου μαρτυρίες του Έλληνα Ανατολικοθρακιώτη παππού μου για τον βιασμό που υπέστη ο Ελληνισμός στα μέρη μας.
Μεγάλωσα στην πόλη όταν ακόμα η Πέτρου Συνδικα ήταν χωματόδρομος και στη μέση ξεφυτρωναν σπιτάκια προσφυγικά.
Το σχολείο μου που πήγαινα Δημοτικό έπεσε από τον σεισμό του '78 κι ευτυχώς είχαν κλείσει για καλοκαιρινές διακοπές γιατί θα είχαμε θαφτεί στα συντρίμμια και δεν είχε και "δημοκρατία" η γειτόνισσα αλβανια για να έρθει να μας σώσει.
Η περιοχή που πήγα λύκειο λέγονταν ακόμα 151, γιατί σύμφωνα με το νόμο αυτόν είχε δοθεί έκταση του Δήμου στην Τούμπα να στηθούν παραπηγματα για να εγκατασταθουν οι Έλληνες ξεριζωμενοι.
Χίλια πεντακόσια παιδιά, το λες και δομή, γιατί σχολεία δεν είχαμε πληθώρα.
Χίλια πεντακόσια παιδιά και τους παραβατικους τους γνωρίζαμε με το μικρό τους όνομα γιατί ήταν ελάχιστοι.
Η Τούμπα ακόμα είχε πολλά σπιτάκια με αυλές με τις εξωθυρες ορθανοιχτες.
Αλωνιζαμε όλη την πόλη, από τα Κάστρα ως το Πανόραμα κι από την Καλαμαριά ως τον Εύοσμο, χωρίς να κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε χαντάκι βιασμενοι ή σακατεμενοι στο ξύλο από φυλές που μας ήταν άγνωστες κι ανεπιθύμητες λόγω μη συμβατου τρόπου ζωής με τον δικό μας.

Σήμερα τα παιδιά μου δεν τολμώ να τα αφήσω να επιστρέψουν μόνα τους από κάπου εκτός των στενών ορίων της γειτονιάς μου, για το κέντρο της πόλης δεν συζητάμε καν, γιατί τρέμει η ψυχή μου.
Την πόλη που ονειρεύεσαι λοιπόν και προσπαθείς να με πείσεις για τα φιλανθρωπα αισθήματά σου, δεν την ονειρεύομαι ούτε εγώ αλλά ούτε και το 90% των συμπολιτών μου.

Εσύ μπορεί να συμφώνησες με την "κυβέρνηση", λόγω ακριβοπληρωμένης αγάπης, να αναλάβεις την περίθαλψη και ενσωμάτωση ασυνοδευτων "προσφυγοπουλων" με αντάλλαγμα την ανάπλαση των σταβλων του Παπαφειου, αλλά δεν ρώτησες κανέναν από εμάς.
Κι επειδή η λογική μου αδυνατεί να κατανοήσει πως βρέθηκαν στην Ελλάδα ασυνόδευτα " ανήλικα" από τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Κι επειδή μου είναι αδύνατον να διανοηθώ ότι τα ασυνόδευτα βρήκαν χιλιάδες ευρώ για να πληρώσουν τους δουλεμπορους για να τα φέρουν εδώ
Κι επειδή σύμφωνα με το νόμο Χρυσοχοΐδη αύριο αυτά τα "ασυνόδευτα" θα ανακαλύψουν την συνοδεία του πατέρα τους με τις τρεις γυναίκες του και τα σαρανταπεντε αδέρφια τους που θα θέλουν να επανενωθουν
Κι επειδή δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια ξένη προς τα Ελληνικά ήθη και έθιμα πόλη
Φρόντισε να ακυρώσεις την συμφωνία σου, να αδειάσεις την πόλη από λαθρεποικους, να στηρίξεις τις οικογένειες που έχουν οικονομική ανάγκη, να ανοίξεις δομές για Έλληνες άστεγους, να νοικιάσεις χώρους για φοιτητικές εστίες φοιτητών χαμηλού οικογενειακου εισοδήματος από άλλες πόλεις, να φτιάξεις πολιτιστικά κέντρα ανοιχτά για να βρίσκουν καταφύγιο οι νέοι, να ενισχύσεις τα ορφανοτροφεια και τα γηροκομεία που αδυνατούν να συντηρησουν τα προστατευομενα μέλη τους και θα σε φέρω εγώ γαϊδούρια να βάλεις στους στάβλους του Παπαφη να έχεις και παραγωγή γάλακτος.
Έχω κάνει απίστευτο αγώνα στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών υπέρ σου για να μην βγει ο έχων το χρίσμα της "κυβέρνησης"
Μπορώ αντίστοιχα να κάνω απίστευτο αγώνα και να στραφεί η πόλη εναντίον σου.
Εμείς υπάρχουμε εδώ πολύ πριν βαφτίσουν την προδοσία της Μακεδονίας εθνικό συμφέρον, την πατσαβούρα έντιμο συμβιβασμό και τον παραλογισμό ορθοπολιτική.
Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσουμε τα κλειδιά της Πόλης αμαχητί σε κανέναν.
Γιάφκες, σφηκοφωλιες, φιδοφωλιες, γκέτο και όλα τα παράνομα στέκια φρόντισε να τα καθαρίσεις γιατί εμείς που σε κάναμε Δήμαρχο, εμείς θα σε κάνουμε κλητήρα.
Ήρεμα το λέω!
Και για να μην ξεχνιόμαστε
#ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ_ΓΗ_ΕΛΛΗΝΙΚΗ




Πηγή ➤Η Μαρία Μπαϊραχτάρη είναι με την Μαρία Πενταγιώτισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου