Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Αλμυρός: Τα έκαναν λίμπα και δήλωσαν… «θεματοφύλακες του Συντάγματος»!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Απροσδόκητη τροπή πήρε η σύλληψη ενός κατοίκου της κοινότητας Σούρπη στη Μαγνησία που αντέδρασε μαζί με δυο συγχωριανούς του στην διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του, καθώς τα έκαναν… λίμπα στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού και συνέχισαν την προκλητική συμπεριφορά και στο Αυτόφωρο στο οποίο δήλωσαν… «θεματοφύλακες του Συντάγματος»!
Ο 47χρονος και οι δυο ηλικίας 53 και 55 χρόνων που έτρεξαν να συνδράμουν την αντίδρασή του, τα έβαλαν με τους αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού που συνόδευαν το συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. το οποίο πήγε να κόψει το ρεύμα από το σπίτι του. Μάλιστα, τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν, ενώ ο 47χρονος βιντεοσκοπούσε τους αστυνομικούς. Την ίδια συμπεριφορά επέδειξαν και στο τμήμα όπου προσήχθησαν και απείλησαν έναν αστυνομικό ότι θα του ξηλώσουν την επωμίδα!
Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενοι για εξύβριση, απειλή, απείθεια και παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατά περίπτωση. Και εκείνοι συνέχισαν την ίδια τακτική, καθώς αρνήθηκαν να καθίσουν στο εδώλιο, αποκάλεσαν «προδότη» τον δικαστή και δήλωσαν ότι δεν αναγνώριζαν την ισχύ του, δηλώνοντας πως είναι… «θεματοφύλακες του Συντάγματος»!
Τελικά, το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και επέβαλε ποινή φυλάκισης 60 ημερών στον καθένα, χωρίς να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή τους. Έτσι, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», μετά την δίκη οδηγήθηκαν στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσουν την ποινή τους.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου