Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

BOYΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΨΗΝΟΥΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πλέον στο Κοινοβούλιο έχουμε επικίνδυνους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να παρέμβουν ριζικά στις ζωές των Ελλήνων πολιτών και έτσι ως σαδισμό και κτηνωδία χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης τα μπάρμπεκιου με ψήσιμο χοιρινού και κατανάλωση αλκοόλ δίπλα από δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων αλλοδαπών ζητώντας να υπάρξουν ποινές.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβαση στην συζήτηση για την τροποποίηση των Ποινικών Κωδίκων υποστήριξε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά που προσβάλουν το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων δίπλα από δομές φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και πρότεινε απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να εισαχθούν ποινές για τους… ψήστες!
Η αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη που εξήγησε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Ο Γιαννούλης για να μην ξεχνιόμαστε υπήρξε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Συμφωνίας των Πρεσπών
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. tora pou lionoun i pagi sto borio polo na figoume na pame ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟΑ ΣΟΥ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ ΔΙΚΙΟ.ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗ ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΑΔΙΚΟ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΙΘΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ 'ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ' ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ !ΣΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ! Η' ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ! ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ; ΤΟΝ 'ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ'; ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!. ΚΟΙΝΩΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ( ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗ ΟΙ ΡΟΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ . ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΜΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ -ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ- ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΜΕΓΑΛΛΙΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΛΑΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ. Η' ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ 'ΣΦΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ';;; Ο Χ Ι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή