Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΣΕΙ «ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΤΣ.ΥΛΙ» Νέα καταδίκη Πολάκη -Για συκοφαντική δυσφήμιση της Βίκυς Σταμάτη, θα της πληρώσει αποζημίωση Χωρίς Πολάκη και Τζανακόπουλο ξεκινά η Προανακριτική για τη Novartis

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤Παυλαρα,
56.000 εφτασαν οι ποινες σου ολες για συκοφαντική δυσφήμηση κατι ηξερες κ πηρες 100.000 με πολλαπλη προσημειωση 25.000 ΠΟΕΔΥΝ 18.000 ΜΠΕΣΚΕΝΗΣ 8.000 ΠΟΥΛΗΣ 3.000 ΠΟΥΛΗΣ 2.000 ΣΤΑΜΑΤΗ ααααα δεν σου ειπα,τα χειρότερα ερχονται,
ΠΗΓΗ



Ο Παύλος Πολάκης τώρα υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση 2.000 ευρώ στη σύζυγο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της.

Η καταδίκη σε βάρος του Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση της Βίκυς Σταμάτη
Στην ανακοίνωσή της η Δικηγορική Εταιρεία Νίκος Αγαπηνός αναφέρει για την καταδίκη σε βάρος του Παύλου Πολάκη:
«Καταδίκη τέως Υπουργού Υγείας Πολάκη για εξύβριση της Βίκυς Σταμάτη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (υπ' αριθμ. 2327/2019 απόφαση).

Το Δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 2.000€ στην εντολέα της «Δικηγορικής Εταιρίας Νίκος Αγαπηνός» Βίκυς Σταμάτη για την υβριστική ανάρτηση του τέως Υπουργού Υγείας νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής και 500€ δικαστικά έξοδα εξαιτίας της ήττας του.


Η απόφαση δικαίωσε ηθικά απολύτως την κυρία Σταμάτη, αναγνωρίζοντας ότι «προέκυψε σαφώς σκοπός εξύβρισης, αφού σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν οι εκφράσεις του και ο τρόπος διατύπωσής τους κατά το ύφος τους με την δημόσιο λόγο με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικό. Αναγνωρίστηκε μάλιστα η παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας της ενάγουσας ως προς την τιμή και υπόληψή της».

Η απόφαση έλυσε και το φλέγον νομικό ζήτημα, εάν χρειάζεται ο προσβληθείς από ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα να επιδίδει κατά πρώτον εξώδικο στον εναγόμενο ζητώντας την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην όπως επιβάλλεται στον έντυπο τύπο και στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Το Δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία ότι δεν έχει ανάλογη εφαρμογή η ανωτέρω δικονομική πρόβλεψη όταν η προσβολή τελείται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης «facebook» καθότι ο σκοπός των αναρτήσεων του χρήστη δεν συνάδει με τον σκοπό των ενημερωτικών δημοσιεύσεων στον έντυπο τύπο και στις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές".

Να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο Παύλος Πολάκης είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Πηγή: iefimerida.gr -

Χωρίς Πολάκη και Τζανακόπουλο ξεκινά η Προανακριτική για τη Novartis
Χωρίς την παρουσία του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρης Τζανακόπουλου και με μόνο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ τον Σπύρο Λάππα ξεκίνησε τις εργασίες της η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο.
Όπως μεταδίδει ο Γιώργος Λυκουρέντζος για το real.gr, ο κύριος Λάππας εξήγησε ότι στη συζήτηση για τα διαδικαστικά θα είναι ο μόνος οποίος θα εκπροσωπεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις βουλευτές θα μπουν στην αίθουσα μόλις αρχίσει η ουσιαστική συζήτηση.
Όσον αφορά τους κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλο όλα δείχνουν ότι δεν θα δώσουν το «παρών» στη συνεδρίαση επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ να μην υπάρξει νέος κύκλος έντασης.
Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της εξαίρεσης των Τζανακόπουλου και Πολάκη
Η συζήτηση άρχισε με την επιτροπή να επεξεργάζεται το πρώτο αίτημα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την ανάκληση της εξαίρεσης των κ.κ Τζανακόπουλου και Πολάκη.
Το αίτημα απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με τις ψήφους Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής.
Κατόπιν αυτού η επιτροπή εξετάζει το δεύτερο αίτημα για εξαίρεση των βουλευτών Πλεύρη-Κυρανάκη (Ν.Δ) και Κεγκέρογλου (ΚΙΝ.ΑΛ) .Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ο κ. Πλεύρης αναμένεται να ζητήσει από την επιτροπή να εξετάσει αν συντρέχουν λόγοι εξαίρεσής του δηλώνοντας ότι θα αποδεχθεί την όποια ετυμηγορία χωρίς ενστάσεις παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος εξαίρεσής του.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για τη στάση που τηρεί στη σημερινή συνεδρίαση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, ενώ αυτήν είχε προαναγγείλει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας το πρωί στον Σκάι. «Το κεντρικό ζήτημα είναι η υπεράσπιση της συνταγματικής νομιμότητας, με την έννοια ότι η απόφαση της επιτροπής για την εξαίρεσή μας είναι ανυπόστατη. Το δεύτερο ζήτημα όμως είναι ότι δεν πρέπει να δοθεί κανένα απολύτως πρόσχημα στη ΝΔ, ώστε να συνεχίσει να παρακωλύει και να εμποδίζει τη λειτουργία της επιτροπής. Άρα εμείς, σταθμίζοντας αυτές τις δύο αρχές, στη βάση των οποίων θέλουμε να πορευτούμε και στη βάση των οποίων πορευτήκαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες, θα καθορίσουμε τη στάση μας. Επομένως, θα έλεγα να κάνουμε λίγο υπομονή», είχε δηλώσει νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Διευκρίνισε όμως ότι η όποια στάση επιλεγεί σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά αποχώρηση. «Μίλησε κανείς για αποχώρηση; Είμαστε μέλη της επιτροπής, δεν έχουμε αντικατασταθεί, από τον πρόεδρό μας, και θα επιλέγουμε εμείς, τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπούμε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική επιτροπή», είπε ο κ. Τζανακόπουλος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δύο βουλευτές να διαφοροποιούν τη στάση τους, κατά περίπτωση, στην πορεία λειτουργίας της επιτροπής.
Πολάκης: Εδώ είμαστε...
«Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ ενταύθα: Μην κάνετε τους πόθους σας "ρεπορτάζ" για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη "απόφαση" εξαίρεσης μας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης από τη Βουλή που βρίσκεται.
«Μέσα στην προανακριτική αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Σπύρος Λάππας από εμάς», προσθέτει ο κ. Πολάκης στην ανάρτηση που έκανε και καταλήγει ως εξής: «Εδώ είμαστε...».
«Περιμένουμε την εξέλιξη της αίτησης που έχει καταθέσει ο Παπαγγελόπουλος. Μόνο ο Σπύρος ο Λάππας είναι από εμάς μέσα στην επιτροπή. Οι άλλοι 6 είμαστε εδώ στη Βουλή σε άλλο χώρο», απάντησε ο Παύλος Πολάκης σε ερώτηση που του τέθηκε στο Facebook.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου