Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΩΡΑ 04:00/ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤


Η πλειοψηφία των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων, σώματος του αμερικανικού Κογκρέσου το οποίο ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, ενέκρινε πριν από λίγο την παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη στη Γερουσία για κατάχρηση εξουσίας, επειδή πίεσε την Ουκρανία να διενεργήσει έρευνα σε βάρος πολιτικού του αντιπάλου.
Οι θετικές ψήφοι για τη μία από τις δύο κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ — η δεύτερη είναι η παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου — ξεπέρασαν τις 216 που απαιτούνταν για να εξασφαλιστεί η πλειοψηφία.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για το δεύτερο άρθρο της μομφής κατά του Ρεπουμπλικανού προέδρου, που αφορά την παρακώλυση της καλής λειτουργίας του Κογκρέσου. Κατά την ψηφοφορία επικράτησαν και πάλι οι Δημοκρατικοί, οι οποίοι με 229 ψήφους παραπέμπουν τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο σε δίκη και για την κατηγορία του δεύτερου άρθρου. Λίγη ώρα πριν η Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίνει την παραπομπή του σε δίκη στη Γερουσία για κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετέβη αεροπορικώς στο Μίσιγκαν (βόρειες ΗΠΑ) όπου επρόκειτο να εκφωνήσει προεκλογική ομιλία.
trump1
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε για άλλη μια φορά, μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Μίσιγκαν, ότι οι Δημοκρατικοί αποπειρώνται να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016.
«Απόψε οι Δημοκρατικοί της Βουλής προσπαθούν να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια δεκάδων εκατομμυρίων πατριωτών Αμερικανών», επέμεινε ο μεγιστάνας απευθυνόμενος στο θορυβώδες πλήθος των οπαδών του στο Μπατλ Κρικ του Μίσιγκαν.
Ο μεγιστάνας των ακινήτων στηλίτευσε το «μίσος» των Δημοκρατικών εναντίον του, λίγη ώρα μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων να παραπεμφθεί σε δίκη για κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση της λειτουργίας του Κογκρέσου.
«Ενώ εμείς δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και μαχόμαστε για το Μίσιγκαν, η ριζοσπαστική αριστερά στο Κογκρέσο κατατρύχεται από τον φθόνο, το μίσος και την οργή, βλέπετε τι γίνεται», πέταξε ο Τραμπ.
Επέμεινε ακόμη πως «δεν κάναμε τίποτε» αξιόμεμπτο, επευφημούμενος από τους υποστηρικτές του.
«Δεν νιώθω σαν να με παραπέμπουν σε δίκη», είπε. «Δεν κάναμε τίποτα κακό κι έχουμε τρομερή υποστήριξη στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα» πρόσθεσε στην ομιλία του, η οποία προφανώς είχε προγραμματιστεί από την ομάδα του να γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του Τραμπ στη δικαιοσύνη.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου