Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

«Έφαγε» 16 χρόνια κάθειρξη επειδή έκαψε σημαία των λοατκι!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τρελὸ κι εξωπραγματικὸ αλλὰ πλήρως αληθινό! Ἕνας τριαντάχρονος ανδρας ονόματι Adolfo Martinez καταδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη σε 16 έτη κάθειρξης διότι έκαψε μία σημαία λοατκι τον περασμένο Ιούνιο στην Αμερική. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε αφορούσε τρίτο βαθμὸ εμπρησμου που προκάλεσε παραβιάσεις ατομικών δικαιωμάτων με επιβαρυντικὲς περιστάσεις το κίνητρο μισαλλοδοξίας (έγκλημα μίσους).
Η έκθεση των αστυνομικών αρχών αναφέρει ότι ο νεαρός συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο επειδὴ έκλεψε μία σημαία-σύμβολο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας καὶ την έκαψε σε δημόσιο χώρο. Η δικηγόρος της υπόθεσης Jessica Reynolds επεσήμανε ότι η προσαύξηση της ποινής λόγω του εγκλήματος μίσους έγινε διότι ο Martinez προέβη στο ποινικὸ αδίκημα της κλοπής ξένης ιδιοκτησίας με κύριο κίνητρο την προσβολή του συμβολισμού…. της σημαίας σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό!
Ἐν τέλει η ποινή του διαμορφώθηκε στα 16 έτη ήτοι 15 για το έγκλημα μίσους του εμπρησμού, ένα χρόνο για απρόσκετη χρήση εύφλεκτης ύλης και 30 ημέρες για παρενόχληση!
Σχόλιο ουδέν…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου