Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Για πρώτη φορά επισήμως η χώρα μας ανοίγει θέμα εξοπλισμού της Πολεμικής μας Αεροπορίας με τα υπερσύγχρονα μαχητικά 5ης γενιάς, F-35. Αυτό άλλωστε αποκάλυψε ο ..ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Για πρώτη φορά επισήμως η χώρα μας ανοίγει θέμα εξοπλισμού της Πολεμικής μας Αεροπορίας με τα υπερσύγχρονα μαχητικά 5ης γενιάς, F-35. Αυτό άλλωστε αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Τo Βήμα».
Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα εξοπλιστικά, είπε πως στις επαφές που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουάριου στην Ουάσιγκτον, θα συζητήσει και το θέμα της απόκτησης μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς, F-35.
Ο πρωθυπουργός, πάντως, γνωρίζει τα πάντα για τα F-35.
Στις 7 Σεπτεμβρίου, στην ΔΕΘ, επισκέφτηκε το περίπτερο της Lockheed Martin όπου περιεργάστηκε μοντέλο του F-35, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Ο αμερικανικός κολοσσός άλλωστε πιστεύει ότι είναι εφικτή η πώληση τουλάχιστον 500 F-35 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2030. Στους υποψήφιους χρήστες του τύπου βρίσκονται η Φινλανδία, η Πολωνία και η Ελβετία, με την Πολωνία να δηλώνει ήδη έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση 32 μαχητικών.
Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, επιπλέον ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για το F-35 από την Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Ισπανία.
Η επιμονή αυτή φαίνεται εμφατικά σε πρόσφατη δήλωση του επικεφαλής του Γραφείου του Πενταγώνου για το πρόγραμμα του F-35, αντιναυάρχου Mathias Winter. Ο Winter υπογραμμίζει πως «οι μελλοντικοί πιθανοί πελάτες με πώληση FMS περιλαμβάνουν τη Σιγκαπούρη, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Ισπανία και την Πολωνία».
Δείτε φωτογραφίες:
2 1

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου