Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΣΑΜΟ! ΡΗΜΑΔΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ… (ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά από το νησί της Σάμου αλλά και από όλα τα νησάκια μας που βασανίζονται από το λαθρομεταναστευτικό στο Μακελειό, δεν έχουν τελειωμό!
Οι κάτοικοι κάθε μέρα, αβοήθητοι και ξεχασμένοι από το κράτος, μας στέλνουν τις φωτοφραφίες και τις μαρτυρίες τους από τα απίστευτα σκηνικά που συμβαίνουν στα νησιά με τους λαθροπρόσφυγες!
Μια τέτοια εικόνα ήρθε πριν λίγο από το νησί της Σάμου!
Γυνάικα πήγε να βάλει βενζίνη στο Βαθύ και στο δρόμο αντίκρισε αυτό! Λαθρομετανάστες μετά από πλιάτσικο σε ξενοδοχείο να κουβαλούν καναπέδες και άλλα έπιπλα!
2
Η ατιμωρησία που επικρατεί στην Ελλάδα, φαίνεται πως έχει γίνει διεθνώς γνωστή και έτσι κάποιοι μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά του Αιγαίου, δεν το έχουν σε τίποτα να «δανειστούν» λίγα έπιπλα από ξενοδοχειακή επιχείρηση που έχει κλείσει για τον χειμώνα, αν και αμφιβάλλουμε για το αν θα λειτουργήσει και το καλοκαίρι, μιας και η υπόθεση τουρισμός για την Σάμο – όπως και για την Λέσβο, είναι πλέον στον αέρα.
Ερωτήματα και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως οι μετανάστες κατάφεραν να μπουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και να κουβαλήσουν όλα αυτά τα έπιπλα μέρα μεσημέρι, χωρίς να υπάρξει καμία παρέμβαση της Αστυνομίας.
ΡΩΤΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΝΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ;;
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;;
ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΗΣΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2019 – ΣΑΜΟΣ ΤΟΥ 2019
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου