Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

«Πισώπλατη μαχαιριά» από τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσοφ : «Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της με την Τουρκία»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε μία ακραία επίδειξη κυνισμού και αγνοώντας παντελώς το μήνυμα αλληλεγγύης που εστάλη με τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και παραβατικότητα, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ είπε το πρωί της Παρασκευής ότι οι δύο χώρες θα πρέπει να βρουν τρόπο να βοηθήσουν οι ίδιες τους εαυτούς τους έναντι της Άγκυρας.
«Άδειασε» κυριολεκτικά την Ελλάδα
Σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Μπορίσοφ «άδειασε» κυριολεκτικά την Ελλάδα.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο δείπνο της Πέμπτης, «όλοι οι ηγέτες μίλησαν πολύ, πολύ πιο ήπια για την Τουρκία. Όλοι ανέφεραν ότι η συμφωνία (για τους μετανάστες) θα έπρεπε να συνεχιστεί και ότι η Τουρκία βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση.
Κανείς δεν μιλά πλέον για κυρώσεις και για εμπάργκο όπλων – το αντίθετο. Όταν υπάρχουν κυρώσεις, τότε η Τουρκία στρέφεται προς τη Ρωσία για να εξοπλιστεί, δεν σταματά».
Η πισώπλατη μαχαιριά του βούλγαρου Πρωθυπουργού κορυφώθηκε όταν πρόσθεσε ότι «είπα στους έλληνες συναδέλφους μου να βρουν τα εργαλεία να βοηθήσουν μόνοι τους εαυτούς τους. Τους υποστηρίζουμε μεν με όλους τους τρόπους, αλλά η Τουρκία διαδραματίζει σήμερα ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου