Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

«ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ....ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ευθέως κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, για ανακολουθία λόγω και πράξεων.
Ο Ελληνας υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λίγες ώρες μετά την προκλητική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε ότι στη συνάντηση που είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε στην ελληνική διπλωματική αποστολή: «Μην χτυπάτε πολύ τα χέρια στο τραπέζι».
Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Η δήλωση του τουρκικού ΥΠΕΞ εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εμπρηστικών και προκλητικών δηλώσεων… Μετά τη συνάντηση είπε «να μην χτυπάμε πολύ τα χέρια στο τραπέζι» και μετά έρχεται αυτή η δήλωση… Στο ίδιο έργο θεατές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
«Δεν είχαμε ψευδαίσθηση ότι θα τα βρούμε σε όλα και θα φύγουμε ικανοποιημένοι, αλλά είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε», αποσαφήνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Ήταν χαρακτηριστική η φράση του πως «όταν σου βγάζουν το πιστόλι, θα βγάλεις και εσύ το πιστόλι στο τραπέζι, θα το λαδώσεις και θα συζητήσεις».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου