Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ! Μεθυσμένος νταής επιτέθηκε σε νεαρή και σε αστυνομικούς

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Σήκωσε» στο πόδι την περιοχή της Βόνιτσας ένας μεθυσμένος 40χρονος, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μια 25χρονη κοπέλα, αλλά έκανε και τον… ζόρικο όταν έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για να επιληφθούν και δεν δίστασε ακόμη και να τους επιτεθεί!

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχθηκε τη νύχτα της Πέμπτης κλήσεις από γείτονες του «θερμόαιμου» 40χρονου, οι οποίοι φοβήθηκαν ότι η κοπέλα μπορεί να κινδύνευε. Ωστόσο, εκείνος είχε φύγει και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Πράγματι, οι αστυνομικοί τον βρήκαν σε κοντινή απόσταση και του ζήτησαν τα στοιχεία του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει.Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν για απείθεια, ο 40χρονος ο οποίος ήταν εμφανώς μεθυσμένος τους επιτέθηκε και επιχείρησε να τους χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρει γιατί ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στο τμήμα Βόνιτσας για προανάκριση.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου