Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΑ DRONES ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ ΦΩΤΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι δυνάμεις του στρατηγού Χάφταρ κατέρριψαν τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2. Η κατάρριψη έγινε νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης , την οποία οι δυνάμεις του Χαφτάρ είναι έτοιμες να την καταλάβουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η κατάρριψη του Bayraktar έγινε με χρήση ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir S-1.
Όπως αναφέρει το militaire.gr, δεν είναι το πρώτο τουρκικό UAV που καταρρίπτεται στη Λιβύη. Έχουν καταρριφθεί ακόμη 6 κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Η Τουρκία στηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης με την οποία υπέγραψε και τη συμφωνία που έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις.
bayraktar-down_252863_183726_type13260

Αεροπορικές επιθέσεις εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του Εθνικού Λιβυκού Στρατού κατά της Μισράτα πλήττοντας συγκεκριμένα τουρκικά UAV τα οποία μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος από την Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα αεροσκάφος cargo Boeing 747-412 πέταξε από την Κωνσταντινούπολη και προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Μισράτα, όπου εκφόρτωσε όπλα και UAV.
: Right now, National Air Force fighter jets & drones are carrying-out airstrike against backed Islamist militias of in AB (flight academy), they are trying to destroy the new batch of Turkish armed drones which are delivered this morning.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

89 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Η αντίδραση της λιβυκής Αεροπορίας ήταν άμεση. Οι επιθέσεις έγιναν τόσο από μαχητικά αεροσκάφη, όσο και από drones.
Ακόμη είναι άγνωστο πόσα τουρκικά UAV έχουν καταστραφεί,

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου