Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Συνελήφθη ο 21χρονος που έσπαγε βιτρίνες με αυτοκίνητο στη Ροδόπη. Αναζητείται ο συνεργός του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η επιδρομή που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε καταστήματα της Κομοτηνής και της Ροδόπης είχε άδοξο τέλος για δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν κλέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο και εμβόλισαν τις προσόψεις σε 13 επιχειρήσεις και σε οικισμούς κλέβοντας χρήματα και εμπορεύματα!
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν έναν 21χρονο και να ταυτοποιήσουν τον 30χρονο συνεργό του που δεν εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών και αναζητείται. Οι δυο τους είχαν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στα 13 καταστήματα και πρατήρια καυσίμων και είχαν αρπάξει συνολικά 200 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές, ένα βενζινοκίνητο εργαλείο, πακέτα τσιγάρων και τρόφιμα.
Σε έρευνες που ακολούθησαν με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν κρυμμένα στις αυλές οι τρεις φορητοί υπολογιστές, τα πακέτα τσιγάρων και τα τρόφιμα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Όμως, βρέθηκαν ακόμη ένας φορητός υπολογιστής, τρία ηλεκτρικά εργαλεία, ένα κινητό, μια μπαταρία αυτοκινήτου και ένας φακός, τα οποία κατασχέθηκαν και εξετάζεται από πού έχουν κλαπεί.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου