Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΠΟΥ ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΑΝ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ (ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Παραμόνευαν τα θύματά τους και τα χτυπούσαν ενώ αυτά ήταν ανυποψίαστα

Τα στοιχεία των επτά μελών της σπείρας που έστηνε καρτέρι σε ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι είχαν μόλις προχωρήσει σε ανάληψη χρημάτων από τράπεζες έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.
Η αστυνομία, μάλιστα, έδωσε και ένα βίντεο με έναν εκ των συλληφθέντων σε δράση.
Εφαρμόζοντας το mondus operandi της σπείρας ο ένας από τους ληστές μπαίνει σε τράπεζα και παρακολουθεί ποιοι από τους πελάτες κάνουν ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών.
Ο ληστής-«πελάτης» στη συνέχεια ενημέρωνε τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας για την περιγραφή του υποψήφιου θύματος το οποίο το έκλεβαν σε περιοχή και υπό συνθήκες που τους ευνοούσαν. Συγκεκριμένα οι ληστές είτε χτυπούσαν τα θύματα τους στον δρόμο είτε τα αιφνιδίαζαν αφαιρώντας τις τσάντες με τα χρήματα την ώρα που βρίσκονταν στα οχήματα τους είτε εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία παραβίαζαν τα οχήματα τους.
Τα στοιχεία των επτά ληστών δίνονται στη δημοσιότητα προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση τους.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305 και 210-5319307 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πρόκειται για τους ακόλουθους επτά συλληφθέντες:
1) ΣΑΜΑΡΑ Στέλιο του Ιωάννη και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 15-6-1994 στη Βέροια


face1
2) ΝΤΙΝΑ Βασίλειο του Χρήστου και της Θέκλας, γεννηθέντα στις 8-12-1984 στη Φλώρινα


face2
3) ΣΑΜΑΡΑ Τριαντάφυλλο του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 8-11-1987 στη Βέροια


face3
4) ΡΙΣΤΕΜΟΓΛΟΥ-ΡΙΣΤΕΜ Δημήτριο του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθέντα στις 2-3-1980 στο Διδυμότειχο
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ...
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου