Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Καταπέλτης ο Χρυσοχοΐδης για το περιστατικό στο Ζεφύρι: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται αστυνομικός της ΔΙΑΣ να χαστουκίζει 11χρονο Ρομά σε δρόμο στο Ζεφύρι, σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρει: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται, ενώ παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανήλικου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξή του, εφόσον το επιθυμεί.
Όλα έγιναν χθες το απόγευμα, λίγο πριν τις 16:00, στο Μενίδι. Στο video που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας, φαίνονται δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να μπαίνουν σε ένα στενό. Εκεί βρίσκονται δυο ρομά. Ο 11χρονος Αλέξης (το παιδί με τη μπλε μπλούζα στο βίντεο) και το δεύτερο αγόρι, φαίνονται να συζητούν με τους αστυνομικούς.
Σε κάποια στιγμή, ο ένας από τους τέσσερις της ομάδας ΔΙΑΣ χαστουκίζει το 11χρονο αγόρι.
Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος με τον πατέρα του.

Και την ανάρτηση με την οποία έγινε γνωστό το περιστατικό
Διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ
Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής πως θέτει σε διαθεσιμότητα και τους τέσσερις αστυνομικούς και διατάσσει ΕΔΕ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ήδη από χθες την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.
Με απόφαση του αρχηγείου, οι αστυνομικοί τίθενται σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
«Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανηλίκου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξη του, εφόσον το επιθυμεί», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου