Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Δήμαρχος Δυτ. Λέσβου: “Πρώτα θα μας δείρουν τα ΜΑΤ και μετά θα φτιάξουν νέα δομή.. αν μπορέσουν”

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Και νέα ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου – Τ. Βέρρος: “Πρώτα θα μας δείρουν τα ΜΑΤ και μετά θα φτιάξουν νέα δομή στην Άντισσα.. αν μπορέσουν”
Θα το πω, όσο πιο απλά μπορώ:
α) Οι απόψεις μας είναι διαχρονικά οι ίδιες
β) Δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα, δεν έχουμε γραμμάτια να εξοφλήσουμε, δίνουμε λόγο μόνο στους δημότες μας.Δεν είμαστε καλά και υπάκουα παιδιά και το γνωρίζουν όλοι αυτό.
γ) Αν προσπαθήσουν να κατασκευάσουν νέα δομή στον Δήμο Δυτικής Λέσβου(ανοιχτή, κλειστή, εναέρια, υπόγεια, υπέργεια) θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν στο νησί πολλές διμοιρίες ΜΑΤ γιατί θα πρέπει να δείρουν πρώτα πολύ κόσμο.
δ) Αν προσπαθήσουν να το κάνουν στα όρια του Δήμου Μυτιλήνης και ο αδελφός Δήμος διαφωνήσει, θα είμαστε εκεί να τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
ε ) Αν – ο μη γένοιτο-ηττηθούμε σαν Δήμος Δυτικής Λέσβου στην προσπάθεια μας-πράγμα που για μένα σημαίνει ότι θα χάσουμε πολλούς βαθμούς ελευθερίας σαν τόπος – δεν θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ σαν Δήμαρχος. Αλλά πρώτα θα δώσουμε την μάχη μέχρι η κατασκευαστική εταιρία που θα κατασκευάσει το έργο και θα πάρει τα αργύρια, κόψει την κορδέλα. Από εκεί και πέρα οποίος θέλει να “τσουβαλιάζει” τους πάντες και τα πάντα, όποιος σπέρνει απαισιοδοξία και διχόνοια, όποιος θέλει να αποτύχουμε, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει να το κάνει. Για μας όλοι αυτοί είναι απέναντι μας, απέναντι στην προσπάθεια όλων των υπολοίπων που μάχονται.Για μας αυτοί οι άνθρωποι, δεν υπάρχουν.
lesvospost.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου