Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί στην επιχείρηση της ανακατάληψης της Ματρόζου στο Κουκάκι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τουλάχιστον έξι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης ανακατάληψης της Ματρόζου, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο από τους 6 αστυνομικούς έχουν  κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος.  Οι τραυματισμοί των αστυνομικών έγιναν κατά την προσπάθεια τους να ανοίξουν την είσοδο της κατάληψης ενώ ταυτόχρονα δέχονταν δεκάδες αντικείμενα από τους καταληψίες πάνω στα κεφάλια τους από τις ταράτσες των κτηρίων. Πετούσαν διάφορα αντικείμενα –πέτρες, ξύλα, έπιπλα και μπογιές.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα, (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες).

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ θα ακολουθήσει επιχείρηση και στο δεύτερο κτίριο που, έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι, στην οδό Παναιτωλίου 21.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, αυτή την φορά, για ν’ αποφευχτούν τυχόν ακρότητες είτε και προβοκάτσιες που θα δώσουν λαβή για νέους αρνητικούς σχολιασμούς σε βάρος της ΕΛΑΣ, οι εντολές ήταν να μην γίνει καμία χρήση πέρα από μέσα ήπιας καταστολής. Η εντολή αφορούσε και στα στελέχη της ΕΚΑΜ.
Πηγή ➤

1 σχόλιο: