Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: OI TOYΡΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κόμματος της Τουρκίας CHP.
Υπάρχουν νησιά υπό ελληνική κατοχή στο Αιγαίο λέει ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ζητώντας από τον Ερντογάν να τα «εκκαθαρίσει» από τα ελληνικά όπλα, με άλλα λόγια να διώξει με τη βία τις ελληνικές δυνάμεις από εκεί.
Οι κεμαλιστές, ζήτησαν από τον Ταγίπ Ερντογάν να αφήσει τη Λιβύη και να στραφεί στα ελληνικά νησιά.
Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Cumhuriyet με σαφείς αναφορές στον ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Haber Global.
Ο Κιλιτσντάρογλου ασκεί σκληρή κριτική στον Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την απόφασή του να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στη Λιβύη και υποστηρίζει πως ανάμεσα σε αυτές τις δυνάμεις υπάρχουν και μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) που «έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα» και διερωτάται «Ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις δυνάμεις;”
Παράλληλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία βάζει στο κάδρο τα νησιά του Αιγαίου τα οποία όπως λέει προκλητικά «τελούν υπό ελληνική κατοχή».
«Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο, σωστά; Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης, αυτά τα νησιά πρέπει να “εκκαθαριστούν”από όπλα. Καμία χώρα δεν έχει το δικαίωμα να διαθέτει ένοπλες δυνάμεις σε αυτά τα νησιά. Υπάρχουν Έλληνες στρατιώτες στα ελληνικά νησιά; Ναι. Τα νησιά, που μας ανήκουν, είναι υπό κατοχή; Ναι, είναι.
Πού είναι ο εθνικός ήρωας; Πού είναι ο παγκόσμιος ηγέτης; Πού είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι ο μόνος άνθρωπος εξαιτίας του οποίου η Τουρκία θα απολέσει τη “Γαλάζια Πατρίδα”», τόνισε χαρακτηριστικά προκαλώντας επί της ουσίας τον Ταγίπ Ερντογάν να ασχοληθεί με το Αιγαίο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου