Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ. ΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ Ι.Χ..ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Νέα ενημέρωση: 08:24
Την σορό ενός άνδρα, ο οποίος ανήκει στη λίστα των υπόπτων για τις ένοπλες επιθέσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Χάναου, κοντά στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην σορό του άνδρα, εντοπίστηκε νεκρό ακόμα ένα άτομο.
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης, άγνωστος άνοιξε πυρ κατά θαμώνων σε δύο μπαρ της πόλης Χάναου, με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και πέντε ακόμα να τραυματιστούν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα έκαναν λόγο για τη σύλληψη ενός υπόπτου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών «ο ύποπτος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη Χάναου». «Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, εντόπισαν επίσης ακόμα μία σορό στο σημείο. Οι έρευνες συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν πως υπάρχει και άλλος δράστης».
Οι αστυνομικές αρχές της πόλης Χάναου στη Γερμανία, έχουν προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες στην σύλληψη ενός άνδρα για τις επιθέσεις.
Στην επιβεβαίωση πως οι νεκροί από τις επιθέσεις σε δύο μπαρ της πόλης Χάναου της Γερμανίας είναι οκτώ, προχώρησαν και επισήμως οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild αλλά και την Hanauer Anzeiger, οι επιθέσεις έγιναν στην πόλη Χάναου, ανατολικά της Φρανκφούρτης, ενώ από τις επιθέσεις έχουν τραυματιστεί και πέντε ακόμα άνθρωποι.
Όπως αναφέρει η Bild, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην σύλληψη ενός άνδρα σε σχέση με τις επιθέσεις.
Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους διάφορα βίντεο από την περιοχή και από τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις, στα οποία φαίνεται η περιοχή να έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου