Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Εκτακτο: Αεροπορική τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη: Ενας νεκρός και 157 τραυματίες – Βίντεο-ντοκουμέντο από την συντριβή



Police-Voice blog ➤
Ενας νεκρός και 157 τραυματίες σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Υγείας είναι ο τραγικός απολογισμός της συντριβής ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Μεταφορών Τζαχίτ Τουρχάν, στο αεροσκάφος επέβαιναν 177 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη δυτική επαρχία της Σμύρνης.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε 18 νοσοκομεία στην περιοχή, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι και οι δύο πιλότοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αεροσκάφος της Pegasus Airlines είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη και βρισκόταν στη διαδικασία της προσγείωσης, όταν βγήκε εκτός του διαδρόμου, και στη συνέχεια κόπηκε σε κομμάτια, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Τζαχίτ Τουρχάν.

Σε βίντεο φαίνεται το αεροσκάφος να επιχειρεί να προσγειωθεί σε έναν ολισθηρό διάδρομο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη, αλλά για άγνωστο ακόμη λόγο, να μην τα καταφέρνε

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το αεροπλάνο τύπου Boeing 737-800 το οποίο διαλύθηκε σε τρία κομμάτια στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία. Κόβουν την ανάσα τα πλάνα από την στιγμή που το αεροπλάνο χάνει τον έλεγχο πάνω στον ολισθηρό διάδρομο και τρέξει ανεξέλεγκτο.

Το αεροσκάφος της Pegasus Airlines είχε απογειωθεί από τη Σμύρνη και βρισκόταν στη διαδικασία της προσγείωσης, όταν βγήκε εκτός του διαδρόμου, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών στην Τουρκία, Τζαχίτ Τουρχάν.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου