Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΒΙΓΚΑΝ» ΠΟΥ «ΧΑΘΗΚΑΝ» ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ; Σε απόγνωση οι κάτοικοι

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Φρίκη στη Μόρια. Φαινόμενο που τείνει να γίνει καθημερινότητα είναι η κλοπή και η σφαγή ζώων στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας , από τους παράνομα εισελθόντες μετανάστες.
Εικόνες με πρόβατα σφαγμένα και γδαρμένα που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην ύπαιθρο μαρτυρούν μια εικόνα πλήρους διάλυσης και ασυδοσίας, η οποία έχει οδηγήσει τους κατοίκους της Λέσβου σε απόγνωση.
Όπως μας ενημερώνει αναγνώστης του otavoice από την Μυτιλήνη, που μας έστειλε και τις φρικιαστικές φωτογραφίες από την σημερινή ανεξέλεγτκη δράση των υποτιθέμενων κηνυγημένων προσφύγων, το περιστατικό έγινε σε έκταση κοντά στις εγκαταστάσεις του hot spot και το κατέγραψαν άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό μας εξηγεί , ο αναγνώστης, μιας και έχουν οδηγηθεί πολλά τέτοια περιστατικά στη δικαιοσύνη , από καταγγελίες κτηνοτρόφων που πέφτουν θύματα της δράσης των μεταναστών. Παλαιότερα είχαμε  περιστατικό όπου κτηνοτρόφος πυροβόλησε για να προστατεύσει το βιός του, με αποτέλεσμα να βρεθεί κατηγορούμενος. Είνια τόσοι πολλοί που οι αρχές αδυνατούν να τους ελέγξουν και φοβόμαστε πλέον για τα χειρότερα.
Φοβούμαστε πλέον για τις ζωές μας , λέει μιά απελπισμένη κάτοικος, η Μαρία,  που μίλησε στην ιστοσελίδα μας. «Σήμερα σφάξανε τα πρόβατα δίπλα στις αυλές μας , αύριο θα έρθουν να μας σφάξουν μέσα στα σπίτια μας. Πρέπει να φύγουν από εδώ , έχουμε πρόβλημα επιβίωσης. Η ζωή μας έγινε ξαφνικά μια κόλαση», μας λέει.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου