Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

«ΜΗΝ έρθετε στην Ελλάδα»: Κυβερνητική καμπάνια στα αφγανικά για να μπει «φρένο» στις μεταναστευτικές ροές

«ΜΗΝ έρθετε στην Ελλάδα»: Κυβερνητική καμπάνια στα αφγανικά για να μπει «φρένο» στις μεταναστευτικές ροές


Police-Voice blog ➤
Πρόκειται ίσως για ένα από τα πιο στοχευμένα μηνύματα αποτροπής.
Ακολουθώντας μία εκ διαμέτρου αντίθετη πολιτική από την προηγούμενη κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου προχωράει σε δυναμικές παρεμβάσεις όσο αφορά τις μεταναστευτικές ροές.
Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο πλωτό φράγμα, αλλά για μία φιλόδοξη διαφημιστική καμπάνια στην οποία θα μεταφέρεται συνοπτικά ένα πολύ απλό μήνυμα:
«ΜΗΝ κάνετε τον κόπο να μπείτε παράνομα στην Ελλάδα!»
Αποδέκτες θα είναι όλοι όσοι δεν θεωρούνται πρόσφυγες πολέμου και ως εκ τούτου δεν προερχονται από χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του «Μega», η πληρωμένη από την ελληνική κυβέρνηση καμπάνια θα είναι στην αφγανική γλώσσα και θα ενημερώνει τους…υποψήφιους παράνομους μετανάστες να μην κάνουν τον κόπο να έρθουν στην χώρα μας!
Στο περιεχόμενο του μηνύματος θα συμπεριλαμβάνονται οι πληροφορίες πως πλέον η μεταναστευτική πολιτική έχει αυστηροποιηθεί με:
.την κατασκευή κλειστών κέντρων κράτησης
.και τις μαζικές επιστροφές όσων δεν δικαιούνται άσυλο
Στο Μέγαρο Μαξίμου στηρίζουν αυτή τους την κίνηση στην εθνικότητα των μεταναστατών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νησιά (και όχι μόνο).
Ενδεικτικό είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών είναι Αφγανικής καταγωγής, γεγονός που δικαιολογεί και την εν λόγω καμπάνια στα αφγανικά.
Πληροφορίες του «Mega» αναφέρουν μεταξύ άλλων πως το 75% όσων περνούν το τελευταίο διάστημα τα ελληνικά σύνορα. προέρχονται από το Αφγανιστάν.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου