Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Εικοσιένας πολίτες μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για αντίσταση στην οικοδόμηση των νέων «δομών φιλοξενίας»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εικοσιένας πολίτες μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί σε Λέσβο και Χίο για τις πράξεις αντίστασης κατά των ΜΑΤ που αποβιβάστηκαν στο νησί για να προστατέψουν την κατασκευή νέων «δομών φιλοξενίας» των παράνομων μεταναστών.
Στη μεν Χίο συνελήφθησαν συνολικά επτά πολίτες και ταυτοποιήθηκαν άλλα εννέα, ως ενεχόμενα στην επίθεση κατά αστυνομικών των ΜΑΤ που διέμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού και μάλιστα την ώρα που κοιμόνταν στα δωμάτια τους.
Κατά περίπτωση, οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι για τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, της απόπειρας παράνομης βίας και βίας κατά υπαλλήλων και τέλος της φθοράς ξένης περιουσίας. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χίου τους παρέπεμψε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο στις 30 Απριλίου.
Στην Λέσβο συνελήφθησαν τρία άτομα και προσήχθησαν δύο για την επίθεση στα δωμάτια ξενοδοχείου όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ την ώρα που αυτοί απουσίαζαν, την καταστροφή των προσωπικών τους αντικειμένων τα οποία και έκαψαν ή πέταξαν στη θάλασσα.
Κατά περίπτωση οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι για τις πράξεις της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης και τέλος της φθοράς ξένης περιουσίας. Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Χίου τους παρέπεμψε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο στις 11 Ιουνίου
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου