Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ξέσπασαν οι αστυνομικοί κατά της ηγεσίας για την «επιδρομή» στα νησιά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανακοίνωση της καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων στα νησιά, Χίο και Λέσβο.
Όπως καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, «οι «φωτεινοί παντογνώστες», που ήταν επιφορτισμένοι για την λήψη διοικητικής μέριμνας, εν όψει της ογκώδους μετακίνησης αστυνομικών δυνάμεων από την Αττική στην Χίο και στη Λέσβο, έλαμψαν δια της απουσίας τους».


«Την ώρα που εκατοντάδες συνάδελφοί μας από Υ.ΜΕ.Τ., Υ.Α.Τ., Ο.Π.Κ.Ε. και άλλες Υπηρεσίες μετέβαιναν στα ανωτέρω νησιά με διαταγή της Υπηρεσίας, ώστε να εργαστούν σε συνθήκες «πολέμου», για ένα ακόμη ζήτημα που από εθνικό τείνει να μετατραπεί σε αστυνομικό, ορισμένοι το μόνο που όφειλαν να κάνουν ήταν η εξασφάλιση της ομαλής μετάβασης των αστυνομικών δυνάμεων, η διαμονή και η σίτισή τους. Μάλλον όμως ζητάμε πάρα πολλά» αναφέρουν.
Μεταξύ άλλων, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν:
– Τα ναυλωμένα από την Διοίκηση πλοία δεν διέθεταν τον απαιτούμενο αριθμό καμπινών, ώστε οι συνάδελφοί μας να μπορέσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους να ξεκουραστούν και να αναλάβουν υπηρεσία, εάν διατάσσονταν σχετικά. Επίσης, όσες καμπίνες υπήρχαν, δεν διατέθηκαν, αφού, σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν οι συνάδελφοι-μέλη μας, δεν είχε πληρωθεί το ακριβές αντίτιμο για την παροχή καμπίνας.
– Οι συνάδελφοί μας, με την άφιξή τους στα δυο νησιά, διατάχθηκαν απευθείας να εκτελέσουν υπηρεσία σε πολεμικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή η Διοίκηση δεν είχε μεριμνήσει ούτε για ένα μπουκάλι νερό.
– Στις αγωνιώδεις ερωτήσεις των συναδέλφων μας για το που θα στεγαστούν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα νησιά, δεν έλαβαν ουδεμία σαφή απάντηση.
«Αυτά είναι ελάχιστα από τα δεκάδες προβλήματα που μας καταγγέλθηκαν τις πρώτες μόνο ώρες μιας επιχείρησης που κανονικά θα έπρεπε να είναι απόλυτα σχεδιασμένη από υψηλά αμειβόμενα στελέχη» αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτουν: «Αξιώνουμε από την πολιτική και φυσική ηγεσία τα ονοματεπώνυμα των υπευθύνων για την ελλιπή διοικητική μέριμνα και την πειθαρχική τους δίωξη, αφού είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουν την ευθιξία να υποβάλλουν την παραίτησή τους για το γεγονός ότι υποχρέωσαν τους συναδέλφους να ταξιδέψουν και να εργαστούν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, τις οποίες εάν βίωνε κάποιος πολίτης ή μετανάστης θα είχαμε το λιγότερο εισαγγελική παρέμβαση».
Πηγή ➤

20 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ... '' ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ? ''
    ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ ΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λες ;;; μόλις σας είπαν πηγαίνετε να βαράτε κόσμο αμέσως τρέξατε!!!!!!! τι περιμένατε να σας έχουν πολιτέλεια;;;;;;;;; σκουπίδια σας θεωρούν τα αφεντικά σας!!!!και σείς σαν τα σκυλάκια που περιμένουν το ζαχαρωτό τους τρέξατε να εκτελέσετε τις εντολές τους!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!αλλά ...έχει ο καιρός γυρίσματα κι'μέρες εβδομάδες!!! έτσι λέγανε οι Παλαιοί!! κοντά στο νού κ'η γνώση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω ότι έχεις άδικο........ Μάλλον δεν έχεις

      Διαγραφή
  4. ΕΔΩ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ...ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ,ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΛΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ,ΜΕΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΣΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ..ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΡΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΤΕ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΒΙΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΜΕΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ...ΚΑΕΣΑς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΧΙΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ...ΟΧΙ ΜΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΗΝΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣΜΑΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΡΙ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς αδέρφια, σε τέτοιες σοβαρές αποφάσεις πρέπει να είστε ή με το κράτος ή με το έθνος. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει εδώ δε μιλάμε για λεφτά στη σύνταξη ή στον μισθό. Εδώ μιλάμε για το μέλλον των παιδιών μας, όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν όμως συντάσσονταν με τους Ντόπιους τα σπίτια τους θα άνοιγαν και φαγητό θα έφτιαχναν να τους πάνε όπως κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις με πυροσβέστες... Αλλά εσείς θέλατε ανέσεις για να δέρνεται με πιο πολύ ζήλο.... Σκαστε και κολυμπάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανθελληνες μπάτσοι ο ελληνικός λαός σας σιχαίνεται. Είσαστε προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν τα διάβασες όλα Ή δεν ξέρεις πως λειτουργεί ο στρατός κι η αστυνομία Η κάτι στο μυαλό σου δεν σε αφήνει να δείς σωστά Ή και τα τρία μαζί

      Διαγραφή
  10. Τσάμπα χτυπιέστε Η αστυνομία και τα ΜΑΤ πάντα θα υπάρχουν -το είδατε και από αριστερά- Για αυτούς που τους διέταξαν δεν βλέπω οργή και μίσος. Για άλλη μια φορά κορόιδα θα πιαστείτε στις ερχόμενες εκλογές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εδώ πήρανε μέρος στο ξεπούλημα της μακεδονιας και σάπισαν στο ξύλο παπάδες γυναίκες γέρους και παιδιά στο πισοδερι και δεν νοιάστηκαν για λίγα ευρώπουλα που τους δίνουν παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΊΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ , ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΔΩ,ΤΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΙΒΕΙ;ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΣΤΟΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ......ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;0-0=0.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα δεν είχαν καμπίνα φαντάσου να ήταν ξεκούραστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ Κ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ WERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY.... ΩΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΛΆΤΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΜΕΡΙΜΝΆ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΏΣΕΤΕ ΚΆΠΟΥ ΆΛΛΟΥ.... ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ...ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΆΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ? ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΆΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή