Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ΈΒΡΟΥ – ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ


Στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις
Δείτε ζωντανά εικόνα από τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία. Συνωστισμός από την τουρκική πλευρά με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να κλείσουμε ακόμα και το τελωνείο στις Καστανιές.
Οι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν με κάθε τρόπο στην ελληνική πλευρά
Οι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί στο Τελωνείο των Καστανιών και ανά διαστήματα προσπαθούν να περάσουν στην ελληνική Επικράτεια σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς που βρίσκονται στο σημείο.
Άνδρες της αστυνομίας και τους στρατού τους απωθούν και δεν τους επιτρέπουν να περάσουν.
Στον Έβρο βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων επιτήρησης των συνόρων για την αποτροπή νέων κυμάτων προσφύγων-μεταναστών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.
Νωρίτερα, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου έκλεισε καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων είχε συγκεντρωθεί στην τουρκική πλευρά με σκοπό να περάσει στην Ελλάδα.
Στο συνοριακό σημείο διέλευσης βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά αναμένεται να ενισχυθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.
Μετά την κίνηση της Τουρκίας να ανοίξει τα σύνορα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που θέλουν να περάσουν προς την Ελλάδα, κυβερνητικές πηγές έστειλαν το μήνυμα πως η χώρα μας  «έχει αυστηροποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη φύλαξη των συνόρων της σε ξηρά και θάλασσα».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου