Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αθηνών – Λαμίας... Πάρνηθα – Έκλεισε ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Η Νέα Οδός, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πλήρους εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τίθεται άμεσα σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργεί η κοινοπραξία από Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας.

Η εταιρεία παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Παράλληλα, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Πολύ το χιόνι στην Πάρνηθα – Έκλεισε ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας σε αρκετές περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις πολικές θερμοκρασίες, τις καταιγίδες και τα χιόνια.

Από το απόγευμα και μετά, δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής, ενώ το Σάββατο αναμένεται και νέα ψυχρή εισβολή.

Πριν όμως τα δούμε στα Βόρεια Προάστια, τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους από το βράδυ της Τετάρτης στην Πάρνηθα οπού έχει «ντυθεί στα λευκά» για ακόμα μια φορά.

Η έντονη χιονόπτωση έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία με την Τροχαία να έχει διακοπή την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω.

Εικόνες με το αποτέλεσμα της έντονης χιονόπτωσης από το βράδυ που μας πέρασε ήταν το καταφύγιο Μπάφι να είναι γεμάτο χιόνι και έχει δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό τοπίο.



Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται αυτήν την ώρα στα βόρεια προάστια της Αττικής.  Συγκεκριμένα χιονίζει στην Πεντέλη, στην Άνοιξη, στον Άγιο Στέφανο, στη Δροσιά, στον Διόνυσο, τη Νέα Κηφισιά και την Βαρυμπόμπη.

Έκλεισε η αριστερή λωρίδα της εθνικής οδού από τη Βαρυμπόμπη και πάνω για προληπτικούς λόγους, ενώ απαγορεύεται εκτάκτως η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική άνω των 3,5 τόνων.

Ήδη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης έκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και προς το καζίνο, ενώ προβλήματα ορατότητας παρατηρούνται στην Εθνική οδό από Κηφισιά και πάνω.


 Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου